SHERBESA E ADHURIMIT

12/16/2019

Sot nga pasazhi ynë do të shikojmë tre aspekte të rëndësishme që ti mësojmë dhe ti zbatojmë në jetën tonë të përditshme

I. Çfarë do të thotë Jezusi është drita e botës
   1. Pastërtinë dhe aftësinë zbuluese të dritës
   2. Pandryshueshmërinë e dritës
   3. Epë...

09/15/2019

Idea Kryesore: Pali paralajmëron kishën nga mësuesit e rremë dhe i nxit ato të gjejnë gëzim në Zotin në çdo rrethanë.

Sot nga pasazhi ynë do të shohim tre pika kryesore se si të gëzohemi në Zotin dhe të ruajmë gëzimin nga rreziku i mësuesve të rremë dhe të adhurojmë Zot...

08/18/2019

Ideja Kryesore: Në këtë pasazh të mrekullueshëm Pali lavdëron përulësinë dhe lartësimin e Jezusit, që duhet të na çojë të gjithë neve që ta imitojmë shembullin e Jezusit dhe ta adhurojmë Atë si Zot i të gjithëve.

Nga ky pasazh do të shikojmë tre aspekte kryesore se si t...

07/21/2019

Ideja Kryesore: Pali ruan gëzimin në shërbesë duke qëndruar i fokusuar tek ungjilli dhe lavdia e Perëndisë.

Nga ky pasazh do të shikojmë tre aspekte kryesore se si të jemi të gëzuar në çdo rrethanë apo situatë në jetën tonë të krishterë.

I. Qëndro i Fokusuar
II. Vendose...

12/30/2018

Sot do të shikojmë dëshminë e 2 personazheve që Perëndia përdor për të dëshmuar dhe çfarë do të thotë kjo gjë për ne nga ana praktike dhe personale.

I. Dëshmia e Simeonit
II. Dëshmia e Anës


Çfarë do të thotë kjo gjë për ne? Si duhet të veprojmë ne, çfarë të bëjmë me Jez...

08/05/2018

Tre Mësime të vlefshme se si të jetojmë me mençuri dhe dituri në një botë të rënë.

I.Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira, 6:10-12 4 Arsye që të mos i besojmë opinionit tonë mbi atë se cila është më e mira për ne.

    a. Ti nuk je i veçantë, nuk je një përjashtim.
...

07/15/2018

Ideja kryesore e këtij pasazhi: Vetëm mund të jesh në majë por jeta është më mirë së bashku.

Do të shikojmë 2 personazhe dhe 1 mësim i vlefshëm.
I. Miliarderi i Vetmuar 4:7-8
II. Superioriteti i Komunitetit 9-12
III. Mbreti i Çuditshëm i Harruar 4:13-16

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.