SHERBESA E ADHURIMIT

11/29/2015

Nevoja për t’u ushqyer dhe për të jetuar çdo ditë sipas Fjalës së Perëndisë është nevoja më e madhe e jetës tonë dhe është më e rëndësishme sesa ngrënia dhe plotësimi nevojave dhe dëshirave tona bazë. 

“Asgjë nuk e zëvendëson të kaluarit kohë vetëm për vetëm me Perëndin...

11/22/2015

Tema: Perëndia e ka dhënë Fjalën e Tij të plotë dhe të mjaftueshme që të jetë autoritet ynë i vetëm përfundimtar në çdo aspekt të jetës tonë në jetën e përditshme që ne si njerëzit e Tij të jemi tërësisht të pajisur për çdo vepër të mirë për lavdinë e Tij. 

Do të shoh...

11/15/2015

 Komunikimi qe i pelqen dhe e kenaq Perendine.

I.    Pse është komunikimi jetësor? 
A.    Komunikimi është jetësor për shkak se kush jemi (Efes. 4:1-16)
B.    Komunikimi është jetësor për shkak se çfarë ishim (Efes. 4:17-19)
C.    Ko...

11/08/2015

 Lakmia

Kater komponente kryesore qe na ndihmojne te dallojme dhe clirohemi nga fuqia verbuese e parase.

1- Cfare eshte lakmia?
2- Si mund ta dallojme lakmine?
3- Pasojat e lakmise?
4- Si mund te clirohemi prej fuqise verbuese te lakmise?

 

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.