SHERBESA E ADHURIMIT

01/31/2016

Tema: Perëndia na ka shkëputur nga ligji i Tij në mënyrë që të bashkohemi me Krishtin për të dhënë frytë për Perëndinë.

 

1.Perëndia na ka çliruar nga ligji i Tij në mënyrë që të jemi të lirë të martohemi me Jezu Krishtin (Rom. 7:1-4)


2. Perëndia na bashkoi me Krishtin...

01/24/2016

Tema: Perëndia na ka shkëputur nga ligji i Tij në mënyrë që të bashkohemi me Krishtin për të dhënë frytë për Perëndinë.

 

1.Perëndia na ka çliruar nga ligji i Tij në mënyrë që të jemi të lirë të martohemi me Jezu Krishtin (Rom. 7:1-4)


2. Perëndia na bashkoi me Krishtin...

01/16/2016

Qendroni ne Krishtin.

“Unë jam hardhia e vërtetë dhe Ati im është vreshtari.
Çdo shermend që nuk jep fryt në mua, ai e heq; kurse çdo shermend që jep fryt, ai e krasit që të japë edhe më shumë fryt.
Ju tashmë jeni të pastër, për shkak të fjalës që ju kumtova.
Qëndroni n...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.