SHERBESA E ADHURIMIT

02/28/2016

A është e saktë të themi që rreziku më i madh në jetën tonë vazhdon të mbetet brenda nesh sesa jashtë nesh?

Tema: Ne në veten tonë si të krishterë nuk mund t’i bindemi Perëndisë pa hirin veprues të Tij me anë të besimit në Jezu Krishtin, Zotin sepse mëkati vazhdon të mb...

02/21/2016

Tema: Ligji që na ka dhënë Perëndia është i mirë, i drejtë dhe i shenjtë sepse me anë të Ligjit të Tij Perëndia zbulon ligësinë e mëkatit, na bind për mëkatin dhe na sjell te fundi i vetes në mënyrë që të vrapojmë vazhdimisht te Krishti për shpëtim.


Do të shikojmë katë...

02/14/2016

Tema: Ligji që na ka dhënë Perëndia është i mirë, i drejtë dhe i shenjtë sepse me anë të Ligjit të Tij Perëndia zbulon ligësinë e mëkatit, na bind për mëkatin dhe na sjell te fundi i vetes në mënyrë që të vrapojmë vazhdimisht te Krishti për shpëtim.


Do të shikojmë katë...

02/07/2016

Tema: Ligji që na ka dhënë Perëndia është i mirë, i drejtë dhe i shenjtë sepse me anë të Ligjit të Tij Perëndia zbulon ligësinë e mëkatit, na bind për mëkatin dhe na sjell te fundi i vetes në mënyrë që të vrapojmë vazhdimisht te Krishti për shpëtim.


Do të shikojmë katë...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.