SHERBESA E ADHURIMIT

04/24/2016

Tema: Le të vendosim vazhdimisht në mendjen tonë gjërat e Frymës së Shenjtë të Perëndisë që banon në ne në mënyrë që të përjetojmë jetën dhe paqen, që t’i bindemi Perëndisë dhe t’i pëlqejmë Atij.

 

Kontrasti i jetës në marrëdhënie me Perëndinë dhe pa Perëndinë dallohen n...

04/17/2016

 

 

Tema: Që të ecim çdo ditë fitimtarë mbi mëkatin duhet të kuptojmë që Perëndia na ka çliruar përgjithmonë nga dënimi për mëkatin dhe nga skllavëria e mëkatit përmes veprës shpëtuese të Krishtit për ne dhe përmes punës shenjtëruese të Frymës së Shenjtë të Perëndisë në...

04/10/2016

Tema: Që të ecim çdo ditë fitimtarë mbi mëkatin duhet të kuptojmë që Perëndia na ka çliruar përgjithmonë nga dënimi për mëkatin dhe nga skllavëria e mëkatit përmes veprës shpëtuese të Krishtit për ne dhe përmes punës shenjtëruese të Frymës së Shenjtë të Perëndisë në ne...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.