SHERBESA E ADHURIMIT

05/22/2016

Mesazhi: Duke pasur vazhdimisht parasysh kush jemi dhe çfarë Perëndia ka bërë për ne dhe në ne në Krishtin, le të vrasim mëkatin tonë personal me anë të Frymës sepse më shumë e vrasim mëkatin tonë personal më shumë do të shijojmë jetën e re shpirtërore që jep Fryma e S...

05/17/2016

Tema: Nëse Fryma e Shenjtë e Perëndisë banon në ju atëherë ju i përkisni Krishtit dhe megjithëse nga njëra anë trupi juaj do të vdesë, në anën tjetër njeriu i brendshëm është i gjallë dhe Perëndia do të të ringjallë një ditë me siguri trupin tënd në një trup të ri të l...

05/08/2016

Tema: Le të vendosim vazhdimisht në mendjen tonë gjërat e Frymës së Shenjtë të Perëndisë që banon në ne në mënyrë që të përjetojmë jetën dhe paqen, që t’i bindemi Perëndisë dhe t’i pëlqejmë Atij.

 

Kontrasti i jetës në marrëdhënie me Perëndinë dhe pa Perëndinë dallohen n...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.