SHERBESA E ADHURIMIT

06/25/2016

Sesioni 1 Miete e botsë përkindër të vërtetave të biblike në lidhje me beqarinë

Sesioni 2 Si duhet të mendojnë beqarët në lidhje me familjen dhe martesën 

Sesioni 3 Ndërveprimi bazuar në ungjillin në marrëdhënie

Sesioni 4 Përkohshmëria e martesës për të krishterët 

Sesioni...

06/19/2016

Mesazhi i Zotit për nga Fjala e Tij është: 
Misioni i Perëndisë nuk jemi ne, por Perëndia vetë dhe lavdia e Tij. 
Jezusi çdo gjë që tha dhe bëri e tha dhe e bëri për lavdinë e Perëndisë: 
Pse Perëndia e krijoi botën, gjithçka tjetër dhe njeriun?
Pse krijoi Perëndia bot...

06/12/2016

 Le të takojmë këtë personazh. Në fakt do të shohim një shkëmbim midis Jezusit dhe këtij personi. Dishepujt janë vëzhgues, jo pjesmarrës. Prandaj le të imagjinojmë sikur të ishim edhe ne aty. Ndiqni këtë histori në Biblën tuaj, por edhe imagjinoni që jeni bashkë aty.

1...

06/05/2016

1 Asnjë Tundim nuk është i pazakonshëm

2 Asnjë Tundim nuk është i pamundur për të mbajtur

3 Asnjë Tundim nuk mund t'i shpëtosh

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.