SHERBESA E ADHURIMIT

09/18/2016

Mesazhi i Zotit për ne sot nga Fjala e Tij është: 
Ati ynë i dashur na urdhëron: Shkëputu dhe mos hyr asnjëherë në asnjë lloj lidhjeje apo marrëdhënie me asnjë person që nuk e do dhe nuk i bindet Zotit Jezus në mënyrë që të vazhdosh të shenjtërohesh dhe bëhesh si Jezu...

09/11/2016

Te Jona 4:5-11 do të fokusohemi në pesë parime kryesore të kontrastit midis Perëndisë dhe shërbëtorit të tij të pabindur:

1- Emocionet e Jonës zbulojnë cektësinë e zemrës së tij.
2- Emocionet e Jonës zbuluan çfarë po mendon në zemrën e tij.
3- Shërbesa e efektshme kërko...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.