SHERBESA E ADHURIMIT

12/17/2016

Tema: Do të shohim 3 të vërteta të mahnitshme në “punën paraprake” të lindjes së Krishtit

E Vërteta e Parë: Ai nuk mbahej fort pas pozicionit të Tij hyjnor. (v. 6)
“i cili, edhe pse ishte në trajtë Perëndie, nuk e çmoi si një gjë ku të mbahej fort për të qenë barabar me...

12/10/2016

Mesazhi: Jezu Krishti është Biri i përjetshëm i Perëndisë që u bë njeri që ne të njohim Perëndinë dhe përjetojmë dashurinë dhe të vërtetën e Tij dhe përmes nesh bota të njohë dashurinë dhe të vërtetën e Perëndisë. 

1 - Mishërimi i Perëndisë: Perëndia na është zbuluar në...

12/03/2016

Mesazhi i vargjeve 29-30: Perëndia, Ati ynë qiellor që na ka njohur që më parë, paracaktuar, thirrur, shfajësuar dhe përlëvduar po bashkëvepron çdo gjë për të na bërë në shëmbëlltyrën e Birit të Tij, Zotit dhe Shpëtimtarit tonë për lavdinë e Tij, prandaj le t’i nënshtr...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.