SHERBESA E ADHURIMIT

02/27/2017

Mesazhi:Megjithëse ne mund të mos ta kuptojmë si Perëndia është absolutisht sovran dhe plotësisht i lirë të të tregojë mëshirë mbi ata që Ai tregon mëshirë dhe hedh poshtë të tjerët, Ai është i denjë për adhurimin dhe bindjen tonë të plotë ndaj Tij. 

Në vargjet 14 -18...

02/19/2017

1. Friendships focus on God’s glory / Miqësitë përqëndrohet në lavdinë e Perëndisë
2. Friendships are about helping people be a part of God’s plan / Miqësitë janë për të ndihmuar njerëzit të jenë pjesë e planit të Perëndisë.
3. Friendships have Sadness and Joy / Miqësi...

02/12/2017

Tema: Personi dhe 2 praktikat e bashkësisë së vërtetë

Personi i bashkësisë së vërtetë - Karakteri i Perëndisë

Praktika e 1rë – Ecja në dritë

Praktika e 2të – Rrëfimi i mëkatëve

02/05/2017

Mesazhi: Perëndia është sovran në dhënien e mëshirës së Tij dhe Ai i nuk shkel asnjë nga premtimet e Tij, prandaj ne mund t’i zëmë besë dhe bindemi Fjalës së Tij në çdo fushë të jetës tonë..
 

Në vargjet 6-13 do të shohim 3 vërteta kryesore të mëshirës sovrane të Perënd...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.