SHERBESA E ADHURIMIT

05/28/2017

Mesazhi: Në mënyrë që të ecim me përulësi përpara Perëndisë ne duhet të mbajmë mend vazhdimisht që shpëtimi Tij dhe çdo bekim tjetër është me anë të hirit të Perëndisë dhe duhet të ecim me besim të vazhdueshëm duarbosh dhe me frikë para mirësisë së Perëndisë dhe rreptë...

05/14/2017

Mesazhi: Perëndia e mban gjithmonë Fjalën e Tij sepse në hirin e Tij Ai i shpëton të gjithë ata që Ai ka zgjedhur dhe mbi të tjerët që Zoti nuk i shpëton bie gjykimi i Tij i ngurtësimit të zemrave të tyre për shkak të mosbesimit të tyre. 

Le të shohim tre të vërteta t...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.