SHERBESA E ADHURIMIT

07/30/2017

Administrimi – përdorimi i burimeve që Perëndia i ka dhënë secilit prej nesh, për lavdinë e Tij.

Të gjithë kanë dhunti nga Perëndia dhe janë administratorë të asaj që Perëndia u ka dhënë.

5 Parimet e Administrimit

Të punoni për lavdinë e Perëndisë dhe të mirën e të tjerëv...

07/23/2017

Mesazhi: Te Marku 10:32-45 do të shohim 3 zbatime në lidhje me punën dhe fuqinë

Situata dhe biseda paraprake (v. 32-42)

1 - Mos kërko pushtet për të marrë fuqi (v. 42-43a)
2 - Bëhu shërbëtorë për të marrë fuqi (v. 43b-44)
3 - Ndiq shëmbullin e fuqishëm të Jezusit (v....

07/16/2017

Çfarë do të thotë të jesh i krishterë, që punon në një punë? 

Të ndjekësh Jezusin, do të thotë që Ai të ndryshon mënyrën se si ti, e shikon punën.

Si të krishterë, Ungjilli është historia që ne tregojmë!

“Ungjilli është historia që duhet t’i japë formë gjithçkaje që...

07/02/2017

Mesazhi: Megjithëse pas rënies së njeriut në mëkat puna është bërë e vështirë, le të punojmë sa më mirë te vendi i punës sepse Perëndia jo vetëm po na shenjtëron përmes punës, por puna jonë do të ketë vlerë të përjetshme në krijimin e ri të Perëndisë.

Ri-mendojeni punën...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.