SHERBESA E ADHURIMIT

05/27/2018

Duaj të tjerët duke evituar hidhësinë me çdo kusht . 3 arsye pse duhet të evitojmë hidhësinë me çdo kusht

I. Evito hidhësinë për shkak të fuqisë së saj
   A. Çfarë është hidhësia
      Një Fjalor Teologjik i Dhiatës së Re na jep këtë përkufizim të kësaj fjale në gr...

05/20/2018

Mesazhi: Në mënyrë që Perëndia të përlëvdohet dhe shpaloset plani i Tij i shpëtimit njerëzve përmes kishës tonë le të ecim me gëzim në unitet në Krishtin duke mos i pëlqyer vetes, por të tjerëve sikurse bëri edhe Krishti dhe duke e pranuar njëri-tjetrin nga hiri siç na...

05/13/2018

Uniteti i dashurisë së ungjillit për lavdinë e Perëndisë: Mos i pëlqeni vetes, por të tjerëve

Mesazhi: Në mënyrë që Perëndia të përlëvdohet dhe shpaloset plani i Tij i shpëtimit njerëzve përmes kishës tonë le të ecim në unitet në Krishtin duke mos i pëlqyer vetes, por t...

05/06/2018

Uniteti i dashurisë së ungjillit për lavdinë e Perëndisë: Mos i pëlqeni vetes, por të tjerëve

Mesazhi: Në mënyrë që Perëndia të përlëvdohet dhe shpaloset plani i Tij i shpëtimit njerëzve përmes kishës tonë le të ecim në unitet në Krishtin duke mos i pëlqyer vetes, por t...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.