SHERBESA E ADHURIMIT

08/25/2018

Duke njohur sigurinë e vdekjes në këtë jetë të paparashikueshme, shijoni plotësisht ditët që Perëndia ju ka dhënë!

A. Të gjithë vdesim dhe të vdekurit nuk kanë asgjë (vargjet 1-6)

B. Kënaquni plotësisht me ditët që Perëndia ju ka dhënë (vargjet 7-10)

C. Jeta është e papar...

08/12/2018

I. Një vëzhgim tronditës nga ana e predikuesit! (7:15)
II. Këshilla e predikuesit, lidhur me vëzhgimin e tij. (7:16-18)
III. Këshilla e predikuesit, lidhur me urtësinë. (7:19-22)
IV. Kërkimi i predikuesit dhe përfundimi i tij. (7:23-29)

Përfundimi i predikuesit:

Perëndia...

08/05/2018

Tre Mësime të vlefshme se si të jetojmë me mençuri dhe dituri në një botë të rënë.

I.Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira, 6:10-12 4 Arsye që të mos i besojmë opinionit tonë mbi atë se cila është më e mira për ne.

    a. Ti nuk je i veçantë, nuk je një përjashtim.
...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.