SHERBESA E ADHURIMIT

09/16/2018

“Gëzohu . . . (dhe) kujto Krijuesin tënd në ditët e rinisë sate.” Predikuesi 11:9, 12:1

I. Gëzohu nën dritën e vdekjes. (11:7-8)

     1. Gëzo të mirat çdo ditë. (v. 8)

     2. Mendo për realitetin e vdekjes. (v. 9)

II. Gëzohu nën dritën e gjykimit. (11:...

09/09/2018

Mesazhi: Pavarësisht se ne jetojmë në një botë të pasigurt Fjala e Zotit na fton të kemi të besim te Perëndia dhe të jetojmë me guxim duke shfrytëzuar çdo mundësi për të mirën e të tjerëve për lavdinë e Perëndisë me gjithçka që na ka dhënë Ai.  

Me besim të plotë te Per...

09/01/2018

Përdor urtësinë, sepse - “Dituria ka epërsinë t'ia dalë gjithnjë mbarë.” Predikuesi 10:10

A. Meqenëse pak marrëzi e shkatërron fuqinë e urtësisë në drejtim, përdor urtësinë në drejtim. (9:13-9:18)

B. Meqenëse pak marrëzi e përmbys drejtim si dhe jetën në përgjithësi, për...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.