SHERBESA E ADHURIMIT

10/28/2018

Mesazhi: Nëse ia kemi përkushtuar jetën tonë dhe gjithçka kemi Zotit Jezus nga mirënjohja për gjithçka që Ai ka bërë për ne, Ai na thërret përmes ungjillit të Tij të kemi një ambicie të vetme në jetë që të arrijmë njerëzit e pashpëtuar në mënyrë që ata ti nënshtrohen n...

10/21/2018

Mesazhi: Nëse ne jemi mirënjohës Zotit Jezus për gjithçka Ai ka bërë për ne, si përkushtim ndaj Tij, Ai na thërret t’i përkushtohemi tërësisht shërbesës së ungjillit së Tij si ambasadorë të Tij sepse Ai përmes nesh po i ofron Perëndisë një shoqëri të re për lavdinë e T...

10/14/2018

Mesazhi: Nëse ne jemi mirënjohës Zotit Jezus për gjithçka Ai ka bërë për ne, si përkushtim ndaj Tij, Ai na thërret t’i përkushtohemi tërësisht shërbesës së ungjillit së Tij si ambasadorë të Tij sepse Ai përmes nesh po i ofron Perëndisë një shoqëri të re për lavdinë e T...

10/07/2018

Si mund të bëhemi një kishë që përmbush misionin e madh të Krishtit?
 
Tema, Romakëve 1:16-17: Lajmi i mirë i Perëndisë është se Ai i shpëton mëkatarët me anë të besimit në Jezu Krishtin. 

Qëllimi i Romakëve është: Qëllimi i Romakëve është që ne të kuptojmë më mirë ungj...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.