SHERBESA E ADHURIMIT

11/18/2018

Mesazhi: Si shprehje e besimit në Zotin Jezu Krishti dhe e dashurisë me anë të Frymës së Shenjtë le të luftojmë së bashku në lutje te Perëndia në betejën tonë të përbashkët për ungjillin si ambasadorë të Krishtit për shkak se vetëm Perëndia mund të na bëjë një kishë të...

11/11/2018

Mesazhi: Si shprehje e besimit në Zotin Jezu Krishti dhe e dashurisë me anë të Frymës së Shenjtë le të luftojmë së bashku në lutje te Perëndia në betejën tonë të përbashkët për ungjillin si ambasadorë të Krishtit për shkak se vetëm Perëndia mund të na bëjë një kishë të...

11/04/2018

Mesazhi: Për shkak se Perëndia ka dhënë për shpëtimin tonë dhuratën më të madhe të papërshkrueshme, Birin e Tij, në mirënjohje ndaj Tij, Perëndia na thërret që ashtu siç duhet të duam ata që kanë ndarë ungjillin, po gjithashtu të kemi zell për të arritur ata që pranojn...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.