SHERBESA E ADHURIMIT

12/30/2018

Sot do të shikojmë dëshminë e 2 personazheve që Perëndia përdor për të dëshmuar dhe çfarë do të thotë kjo gjë për ne nga ana praktike dhe personale.

I. Dëshmia e Simeonit
II. Dëshmia e Anës


Çfarë do të thotë kjo gjë për ne? Si duhet të veprojmë ne, çfarë të bëjmë me Jez...

12/23/2018

Mesazhi: Jezu Krishti është Biri i përjetshëm i Perëndisë që u bë njeri që ne të njohim Perëndinë dhe përjetojmë dashurinë dhe të vërtetën e Tij dhe përmes nesh bota të njohë dashurinë dhe të vërtetën e Perëndisë. 
...

12/09/2018

Cilët janë dëshmitarët dhe pse janë të pazakontë?
Cili është lajmi dhe pse është i jashtëzakonshëm?

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.