SHERBESA E ADHURIMIT

02/24/2019

Mesazhi: Meqë kënaqësia dhe gëzimi më i madh është të jetojmë për lavdinë e Perëndisë së shenjtë, Gjykatës i mëkatit, i Mëshirshëm dhe Sovran, le t’i besojmë dhe bindemi Atij. 

I. Prezantimi i Zanafillës
   A. Pjesa e parë (Zanafilla 1-11)
        1. Perëndia shfaq...

02/17/2019

Mesazhi: Për shkak se Perëndia është  i shenjtë dhe i drejtë dhe Ai gjykon mëkatin dhe në të njëjtën kohë i mëshirshëm dhe sovran le t’i bindemi dhe kemi besim te Zoti. 

I. Prezantimi i Zanafillës
  A. Pjesa e parë (Zanafilla 1-11)
      1. Perëndia shfaq karakteri...

02/10/2019

Qëllimi i serisë: Të njohim më mirë Perëndinë përmes Fjalës së Tij në mënyrë që ta duam, besojmë, bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Atij. 

Mesazhi: Meqë gëzimi dhe kënaqësia më e madhe e vërtetë është të njohim dhe kemi bashkësinë me Perëndinë përmes Birit të Tij, Zotit...

02/03/2019

Qëllimi i serisë: Të njohim më mirë Perëndinë përmes Fjalës së Tij në mënyrë që ta duam, besojmë, bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Atij. 

Mesazhi: Meqë gëzimi dhe kënaqësia më e madhe e vërtetë është të njohim dhe kemi bashkësinë me Perëndinë përmes Birit të Tij, Zotit...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.