SHERBESA E ADHURIMIT

06/30/2019

Mesazhi: Duke pasur parasysh dashurinë e madhe të vazhdueshme të pamerituar të Perëndisë, Atit dhe Zotit tonë Jezu Krisht në jetën tonë, Fryma e Shenjtë do të prodhojë në ne gjithmonë gëzim falënderues ndaj Perëndisë tonë për të gjithë besimtarët për pjesëmarrjen në pë...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.