SHERBESA E ADHURIMIT

07/28/2019

Mesazhi: Meqë gëzimi nuk varet nga rrethanat që ne ndodhemi, por në Krishtin, le të kërkojmë nga Perëndia që në çdo situatë të jetës tonë dhe të tjerëve të përlëvdohet Krishti duke jetuar për Krishtin dhe shërbyer Atij me jetën tonë.   

Tre komponentë të gëzimit nd...

07/21/2019

Ideja Kryesore: Pali ruan gëzimin në shërbesë duke qëndruar i fokusuar tek ungjilli dhe lavdia e Perëndisë.

Nga ky pasazh do të shikojmë tre aspekte kryesore se si të jemi të gëzuar në çdo rrethanë apo situatë në jetën tonë të krishterë.

I. Qëndro i Fokusuar
II. Vendose...

07/14/2019

I. Kërkesa e lutjes: 
         - rritja e tyre në dashuri dhe dallim
II. Rezultati i rritjes: 
         - jetë plot me frytin e drejtësisë
III. Qëllimi i jetës plot me frytin e drejtësisë:
         - lavdia e Perëndisë...

07/07/2019

Mesazhi: Duke pasur parasysh dashurinë e madhe të vazhdueshme të pamerituar të Perëndisë, Atit dhe Zotit tonë Jezu Krisht në jetën tonë, Fryma e Shenjtë do të prodhojë në ne gjithmonë gëzim falënderues ndaj Perëndisë tonë për të gjithë besimtarët për pjesëmarrjen në pë...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.