SHERBESA E ADHURIMIT

09/29/2019

Mesazhi: Për shkak se Krishtit na ka shpëtuar, si mirënjohje ndaj Tij për atë që Ai ka bërë për ne, le të rendim me gëzim me përkushtimin dhe zellin më të madh, pa u lodhur vazhdimisht që të ndjekim Krishtin dhe të bëhemi si Krishti në mënyrë që të jetojmë si Ai dhe pë...

09/22/2019

I. Të besuarit në mish: fitim apo humbje? 7,8

ritet fetare                     traditat             pozita fetare
kombësia                                                sinqeriteti/zelli...

09/15/2019

Idea Kryesore: Pali paralajmëron kishën nga mësuesit e rremë dhe i nxit ato të gjejnë gëzim në Zotin në çdo rrethanë.

Sot nga pasazhi ynë do të shohim tre pika kryesore se si të gëzohemi në Zotin dhe të ruajmë gëzimin nga rreziku i mësuesve të rremë dhe të adhurojmë Zot...

09/01/2019

Mesazhi: Për shkak se Perëndia na ka shpëtuar që të shndrisim dritën e Tij si bijtë e Tij përmes ungjillit në këtë botë që është nën gjykimin e Tij hyjnor, Ai na urdhëron të bëjmë çdo gjë pa u ankuar dhe të jetojmë si bijtë e Tij të pa të metë duke e mbajtur lart Fjalë...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.