SHERBESA E ADHURIMIT

11/17/2019

Mesazhi: Le të kënaqemi në Zotin duke marrë pjesë në veprën e Tij të shpëtimit duke e konsideruar dhënien si privilegj, kënaqësi, përfitim shpirtëror dhe të përjetshëm, adhurim të Zotit dhe me besim te Zoti ynë  i hirshëm dhe besnik. 

5 gurë frymërorë të themelit m...

11/10/2019

Mesazhi: Sekreti i të qenit i kënaqur është të mësojmë të varemi në Zotin dhe në asgjë tjetër. 

Ne këto vargje ne gjejmë 4 përbërësit kryesor të qenit i kënaqur:

I. Baza e kënaqjes: mirënjohja dhe besimi te sovraniteti dhe mirësia e Perëndisë  (4:10)
II. Kënaqja nuk vare...

11/03/2019

Mesazhi: Le të mos shqetësohemi për asgjë, por duke besuar te Zoti në çdo rrethanë, për çdo gjë le të lutemi me besim dhe falënderim dhe duke menduar dhe vepruar sipas Fjalës së Zotit, paqja e Perëndisë do të ruajë zemrat dhe mendjet tona, dhe Perëndia i paqes do të je...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.