SHERBESA E ADHURIMIT

12/23/2019

Mesazhi: Njerëzit nuk e pranojnë Krishtin sepse ata e duan mëkatin e tyre dhe e urrejnë që të dalë në dritë nga drita e Perëndisë.

Katër të vërteta të rëndësishme pse njerëzit refuzojnë Krishtin:
I. Drita ka ardhur në botë (Gjoni 3:19a)
II. Njerëzit refuzojnë Krishtin q...

12/16/2019

Sot nga pasazhi ynë do të shikojmë tre aspekte të rëndësishme që ti mësojmë dhe ti zbatojmë në jetën tonë të përditshme

I. Çfarë do të thotë Jezusi është drita e botës
   1. Pastërtinë dhe aftësinë zbuluese të dritës
   2. Pandryshueshmërinë e dritës
   3. Epë...

12/08/2019

Katër premtime të mrekullueshme të mbretërimit të Jezu Krishtit dhe 7 karakteristika e Tij e të mbretërimit të Tij.

Katër premtime të mrekullueshme të mbretërimit të Jezu Krishtit: 
I. Jezusi do të sjellë dritë në errësirë (Isai 9:1-2)
II. Jezusi do të sjellë gëzim (Isa...

12/01/2019

Ne nuk duhet të harrojmë katër të vërteta kryesore: 

1. Kush është Perëndia dhe çfarë Ai ka bërë
2. Kush jemi ne
3. Ku jetojmë
4. Përse jetojmë këtu. 

Mesazhi: Le të kemi besim në çdo situatë te Perëndia ynë plotësisht Sovran, pafundësisht i urtë dhe përsosmërisht i mirë...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.