SHERBESA E ADHURIMIT

02/17/2020

Mesazhi: Ndërkohë që jetojmë në një shoqëri të ndarë nga Perëndia ku njerëzit jetojnë për gjëra materiale dhe për veten e tyre, ne si populli i Perëndisë jemi shpëtuar dhe thirrur prej Tij për adhuruar Perëndinë dhe t’i shërbejmë Atij me jetët tona për lavdinë e Tij.  

...

02/10/2020

Mesazhi: Perëndia është i drejtë, i mëshirshëm dhe i hirshëm, prandaj Ai siguron një rrugë shpëtimi për të gjithë ata që pendohen dhe besojnë te Ai për shpëtimin e tyre (Zanafilla 3:1-24)  

Zanafilla 4:1-16 paraqet portretin e një njeriu pa besim, një njeriu në rebelim...

02/03/2020

Mesazhi: Perëndia është i drejtë, i mëshirshëm dhe i hirshëm, prandaj Ai siguron një rrugë shpëtimi për të gjithë ata që pendohen dhe besojnë te Ai për shpëtimin e tyre (Zanafilla 3:1-24)  

Zanafilla 4:1-16 paraqet portretin e një njeriu pa besim, një njeriu në rebelim...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.