SHERBESA E ADHURIMIT

11/08/2015

 Lakmia

Kater komponente kryesore qe na ndihmojne te dallojme dhe clirohemi nga fuqia verbuese e parase.

1- Cfare eshte lakmia?
2- Si mund ta dallojme lakmine?
3- Pasojat e lakmise?
4- Si mund te clirohemi prej fuqise verbuese te lakmise?

 

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.