SHERBESA E ADHURIMIT

11/15/2015

 Komunikimi qe i pelqen dhe e kenaq Perendine.

I.    Pse është komunikimi jetësor? 
A.    Komunikimi është jetësor për shkak se kush jemi (Efes. 4:1-16)
B.    Komunikimi është jetësor për shkak se çfarë ishim (Efes. 4:17-19)
C.    Ko...

Please reload

Arkiva
Please reload

çdo të diel
ora 10:30

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.