BIBLIOTEKA

Librat nuk lejohen të botohen apo përdoren në ndjonjë formë tjetër pa leje nga Genci Cesula
gcesula@gracechurch.org.al

+355 68 206 1203

Tërësisht nga Hiri
Anetari i shendetshem i Kishes
Një grua sipas zemrës së vetë Perënd
Misherimi i Krishtit
A eshte Krishti Zoti yt
Abetare e Ungjillit
Ajo që cdo i Krishterë duhet të dijë rre
I Krishteri ne Shtepi
Ne kerkim te plangprishesve
Shpetimi i Ungjillit
Sola Scriptura
Pyetjet Perfundimtare
Uri ne vend

Seri

Vuajta
Depresioni
Koha para Fejese
Zemërimi
Martesa
Pornografia
Falja
Motivet
Shqetësimi
Stresi

Studime & Plane

Plan Leximi i Bibles në 52 javë 

 
  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.

Martesa

Bashkëshortja e përsosur. Martesa e ëndërrave. Ndonjëherë mësohemi më tepër se ç’duhet me ëndërrat dhe presim që Perëndia të na i përmbushë sipas kushteve tona. Mirëpo, po sikur ëndrra që ka Perëndia për martesën tënde të ndryshojë nga e jotja? Po sikur plani i Tij të jetë që të të shenjtërojë përmes vuajtjeve të një marrëdhënieje sfiduese? Sikur ëndrra për martesën ideale të të thërrmohej, a do të të shkatërrohej dhe gëzimi e shpresa bashkë me të?