BIBLIOTEKA

Librat nuk lejohen të botohen apo përdoren në ndjonjë formë tjetër pa leje nga Genci Cesula
gcesula@gracechurch.org.al

+355 68 206 1203

Tërësisht nga Hiri
Anetari i shendetshem i Kishes
Një grua sipas zemrës së vetë Perënd
Misherimi i Krishtit
A eshte Krishti Zoti yt
Abetare e Ungjillit
Ajo që cdo i Krishterë duhet të dijë rre
I Krishteri ne Shtepi
Ne kerkim te plangprishesve
Shpetimi i Ungjillit
Sola Scriptura
Pyetjet Perfundimtare
Uri ne vend

Seri

Vuajta
Depresioni
Koha para Fejese
Zemërimi
Martesa
Pornografia
Falja
Motivet
Shqetësimi
Stresi

Studime & Plane

Plan Leximi i Bibles në 52 javë 

 
  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.

Depresioni

Ambicie e humbur. Mpirje emocionale. Frikë dhe zmbrapsje. Rraskapitje. Shenja të asaj që, rëndom quhet depresion. Nëse je një nga njerëzit e shumtë që vuajnë nga depresioni, dije se shpresa dhe ndihma ekziston: pra, ekziston mënyra si të ngrihesh lart kur ndihesh përtokë. Edhe nëse ndihesh sikur s’të bëhet asgjë, ky libërth të siguron hapa të përballueshëm për t’u nisur në udhën që të nxjerr nga depresioni.