BIBLIOTEKA

Librat nuk lejohen të botohen apo përdoren në ndjonjë formë tjetër pa leje nga Genci Cesula
gcesula@gracechurch.org.al

+355 68 206 1203

Tërësisht nga Hiri
Anetari i shendetshem i Kishes
Një grua sipas zemrës së vetë Perënd
Misherimi i Krishtit
A eshte Krishti Zoti yt
Abetare e Ungjillit
Ajo që cdo i Krishterë duhet të dijë rre
I Krishteri ne Shtepi
Ne kerkim te plangprishesve
Shpetimi i Ungjillit
Sola Scriptura
Pyetjet Perfundimtare
Uri ne vend

Seri

Vuajta
Depresioni
Koha para Fejese
Zemërimi
Martesa
Pornografia
Falja
Motivet
Shqetësimi
Stresi

Studime & Plane

Plan Leximi i Bibles në 52 javë 

 
  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.

Shqetësimi

David Powlison e pranon se kemi arsye pse të shqetësohemi për gjëra të ndryshme. Por, ai na siguron se kemi arsye shumë më të forta pse të MOS shqetësohemi! Ankthi është një përjetim njerëzor universal dhe është e nevojshme që t’i qasemi me anë të një plani. Çfarë bën ti kur jetën ta pushtojnë ankthet? Powlison përshkruan një plan gjashtëpikësh loje, që bazohet në këto të vërteta: “Kënaqësia e Atit është që të të japë mbretërinë. Ati yt është Perëndia. S’ke pse të shqetësohesh”.