BIBLIOTEKA

Librat nuk lejohen të botohen apo përdoren në ndjonjë formë tjetër pa leje nga Genci Cesula
gcesula@gracechurch.org.al

+355 68 206 1203

Tërësisht nga Hiri
Anetari i shendetshem i Kishes
Një grua sipas zemrës së vetë Perënd
Misherimi i Krishtit
A eshte Krishti Zoti yt
Abetare e Ungjillit
Ajo që cdo i Krishterë duhet të dijë rre
I Krishteri ne Shtepi
Ne kerkim te plangprishesve
Shpetimi i Ungjillit
Sola Scriptura
Pyetjet Perfundimtare
Uri ne vend

Seri

Vuajta
Depresioni
Koha para Fejese
Zemërimi
Martesa
Pornografia
Falja
Motivet
Shqetësimi
Stresi

Studime & Plane

Plan Leximi i Bibles në 52 javë 

 
  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.

Vuajta

Paul David Tripp ndihmon njerëzit e vuajtur që t’i shohin situatat nga pikëvështrimi i përjetësisë. Duke zbuluar me butësi motivet e gabuara, arsyetimin e pasaktë dhe përfundimet e gabuara, që mund të na verbojnë për të mos parë të vërtetën e dashurisë dhe të mirësisë së Perëndisë, Tripp na përqëndron te tabloja madhështore e përjetësisë. Qasja e dhembshur e autorit dhe këshillat e tij biblike do t’u sjellin forcë dhe shpresë shumë shpirtrave të brengosur.