Sht, 04 pri | Jitsi.com

Takimi i të Rinjve çdo të shtunë ora 17:00

Registration is Closed

Time & Location

04 pri 2020, 5:00 e pasdites – 7:30 e pasdites
Jitsi.com

About the Event

Për kë është? Ky takim është për gjithë Adolesentë 13-18 vjeç.

Çfarë bëhet? Ka Adhurim dhe mësojmë nga fjala e Perëndisë, ka lojra, mundësi për të shërbyer dhe gjithashtu kohë për të njohur më shumë njëri-tjetrin.

Për më shumë informacion:

Tel: 069 40 43 183

Email: lamegazmend@gmail.com

Registration is Closed

Share This Event

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.