çdo të shtunë 
ora 10:00

Programi AWANA është për çdo fëmijë nga mosha 6 - 11 vjeç. Fëmijët do argëtohen shumë me njëri-tjetrin duke mësuar mësime nga Bibla, vargje përmendësh, duke kënduar gjithë së bashku dhe duke u argëtuar në skuadër. 

10:00-10:40
Koha e lojërave në skuadër

10:40-11:20
Koha e mësimit, këngë dhe dramë

11:20-12:00
Koha e grupeve të vogla

IMG_1995
IMG_1992
IMG_1925
IMG_1920
IMG_1917
IMG_1872
IMG_1869
IMG_1868
IMG_1995
IMG_1992
IMG_1925
IMG_1920
IMG_1917
IMG_1872
IMG_1869
IMG_1868
  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.