A keni nevojë për ndihmë apo njihni dikë që ka nevojë?

çdo të hënë
ora 16:00

Me problemet martesore, shqetësimet, fatkeqësitë, zemërimin, frikën, prindërimin etj.

"Dhe sa per ju, o vellezer, me eshte mbushur mendja per ju, se edhe ju jeni plot miresi, plot me cdo njohuri, te zote te keshilloni njeri-tjetrin." 
-Romakeve 15:14-

Cdo të hënë 
tek Kisha e Hirit
ora 16:00-19:00

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.