8 Nentor 2015

November 8, 2015

 Lakmia

Kater komponente kryesore qe na ndihmojne te dallojme dhe clirohemi nga fuqia verbuese e parase.

1- Cfare eshte lakmia?
2- Si mund ta dallojme lakmine?
3- Pasojat e lakmise?
4- Si mund te clirohemi prej fuqise verbuese te lakmise?

 

Tags:

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva