Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

8 Nentor 2015


Lakmia Kater komponente kryesore qe na ndihmojne te dallojme dhe clirohemi nga fuqia verbuese e parase. 1- Cfare eshte lakmia? 2- Si mund ta dallojme lakmine? 3- Pasojat e lakmise? 4- Si mund te clirohemi prej fuqise verbuese te lakmise?

#Lakmia

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.