Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

13 Dhjetor 2015


Të rritemi në përkushtimin tonë ndaj Fjalës së Zotit.

Mesazhi 1: Si të jetojmë nga çdo fjalë që del nga goja e Perëndisë (2 Tim. 3:14-17) Të ushqyerit dhe të jetuarit sipas Fjalës së Perëndisë është nevoja jonë më e madhe, prandaj është më e rëndësishme se ushqimi ynë i përditshëm dhe se nevojat dhe dëshirat tona themelore.

Mesazhi 2: Bindja ndaj Fjalës së Zotit prioriteti i vetëm i jetës tone (Pslami 119:1-8) Zoti na e ka dhënë Fjalën e Tij që përmes saj të njohim Zotin dhe të jetojmë në bindje ndaj Fjalës së Tij çdo ditë në çdo aspekt të jetës tonë.

Mesazhi 3: Fjala e Zotit kënaqësia dhe meditimi ynë i përditshëm (Psalmi) Nevoja dhe rëndësia të gjejmë kënaqësinë te Fjala e Zotit dhe të meditojmë çdo ditë mbi Fjalën e Zotit. Ata që gjejnë kënaqësinë dhe gëzimin në Zotin dhe Fjalën e Tij, ata që mendojnë thellë ditë e natë si të zbatojnë në Fjalën e Tij në jetën e tyre të përditshme në çdo fushë të jetës së tyre ata do të marrin bekimet e Zotit dhe ata do t’i përdorë Zoti.

Tema: Le të mos jemi dëgjues harraq që mashtrojnë veten e tyre, por bërës të Fjalës së sepse vetëm në këtë mënyrë do të njohin gëzimin e Zotit dhe Ai do të na përdorë për lavdinë e Tij.

Tre pika kryesore: Rëndësia e bindjes ndaj Fjalës së Zotit Pse e lëmë mbas dore Fjalën e Zotit Plani për të lexuar, studiuar, medituar, mbaj përmendësh dhe zbatuar Fjalën e Zotit.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.