12 Qershor 2016 Një jetë e transformuar, Marku 5;1-20

June 12, 2016

 Le të takojmë këtë personazh. Në fakt do të shohim një shkëmbim midis Jezusit dhe këtij personi. Dishepujt janë vëzhgues, jo pjesmarrës. Prandaj le të imagjinojmë sikur të ishim edhe ne aty. Ndiqni këtë histori në Biblën tuaj, por edhe imagjinoni që jeni bashkë aty.

 

1  - Jeta e pashpëtueshme (v. 1-5)

2 - Takimi me Jezusin (v. 1,2,6-12)

3 - Reagimi i vendasve (v. 14-17)

4 - Jetë e vendasve (v. 18-20)

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.