Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

12 Qershor 2016 Një jetë e transformuar, Marku 5;1-20


Le të takojmë këtë personazh. Në fakt do të shohim një shkëmbim midis Jezusit dhe këtij personi. Dishepujt janë vëzhgues, jo pjesmarrës. Prandaj le të imagjinojmë sikur të ishim edhe ne aty. Ndiqni këtë histori në Biblën tuaj, por edhe imagjinoni që jeni bashkë aty.

1 - Jeta e pashpëtueshme (v. 1-5)

2 - Takimi me Jezusin (v. 1,2,6-12)

3 - Reagimi i vendasve (v. 14-17)

4 - Jetë e vendasve (v. 18-20)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.