25-26 Qershor 2016 Mini konferenca e Kishës së Hirit "Familja si gjithmonë"

June 25, 2016

 

Sesioni 1 Miete e botsë përkindër të vërtetave të biblike në lidhje me beqarinë 

Sesioni 2 Si duhet të mendojnë beqarët në lidhje me familjen dhe martesën 

Sesioni 3 Ndërveprimi bazuar në ungjillin në marrëdhënie

Sesioni 4 Përkohshmëria e martesës për të krishterët 

Sesioni 5 Mitet e botës përkundër të vërtetave biblike për burrat dhe gratë 

Sesioni 6 Çfarë thotë bibla për burrat 

Sesioni 6 Çfarë thotë bibla për gartë 

Sesioni 7 Si martesat harmonike përqafojnë dhe i bëjnë jehonë zemrës së Perëndisë 

Sesioni 8 Parimet thelbësore për prindërimin 

Sesioni 9 Jeta e gjatë dhe e mirë e nderimit të babait dhe nënës 

Sesioni 10 Dy realitete praktike për familjet përgjithmonë 

 

 

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.