Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

25-26 Qershor 2016 Mini konferenca e Kishës së Hirit "Familja si gjithmonë"


Sesioni 1 Miete e botsë përkindër të vërtetave të biblike në lidhje me beqarinë

Sesioni 2 Si duhet të mendojnë beqarët në lidhje me familjen dhe martesën

Sesioni 3 Ndërveprimi bazuar në ungjillin në marrëdhënie

Sesioni 4 Përkohshmëria e martesës për të krishterët

Sesioni 5 Mitet e botës përkundër të vërtetave biblike për burrat dhe gratë

Sesioni 6 Çfarë thotë bibla për burrat

Sesioni 6 Çfarë thotë bibla për gartë

Sesioni 7 Si martesat harmonike përqafojnë dhe i bëjnë jehonë zemrës së Perëndisë

Sesioni 8 Parimet thelbësore për prindërimin

Sesioni 9 Jeta e gjatë dhe e mirë e nderimit të babait dhe nënës

Sesioni 10 Dy realitete praktike për familjet përgjithmonë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.