18.09.2016 Zgjedha shkatërrimtare e jetës! 2 Korintasve 6:14-7:1

September 18, 2016

 

Mesazhi i Zotit për ne sot nga Fjala e Tij është: 
Ati ynë i dashur na urdhëron: Shkëputu dhe mos hyr asnjëherë në asnjë lloj lidhjeje apo marrëdhënie me asnjë person që nuk e do dhe nuk i bindet Zotit Jezus në mënyrë që të vazhdosh të shenjtërohesh dhe bëhesh si Jezu Krishti për lavdinë e Tij.

Për këtë do të shikojmë pesë arsye kryesore pse një i krishterë sipas Biblës duhet të shkëputet dhe nuk mund të hyjë në asnjë lloje lidhjeje me një jo të krishterë: 
1 - Zgjedhë e paarsyeshme (2 Kor. 6:14-15) 
2 - Zgjedhë që ndikon te të tjerët (2 Kor. 6:16)
3 - Zgjedhë që është mosbindje ndaj Zotit (2 Kor. 6:17a)
4 - Zgjedhë që Ati ynë qiellor nuk e dëshiron (2 Kor. 6:17b-18)
5 - Zgjedhë që pengon shenjtërimin tonë (2 Kor. 7:1)
 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.