Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

18.09.2016 Zgjedha shkatërrimtare e jetës! 2 Korintasve 6:14-7:1


Mesazhi i Zotit për ne sot nga Fjala e Tij është: Ati ynë i dashur na urdhëron: Shkëputu dhe mos hyr asnjëherë në asnjë lloj lidhjeje apo marrëdhënie me asnjë person që nuk e do dhe nuk i bindet Zotit Jezus në mënyrë që të vazhdosh të shenjtërohesh dhe bëhesh si Jezu Krishti për lavdinë e Tij.

Për këtë do të shikojmë pesë arsye kryesore pse një i krishterë sipas Biblës duhet të shkëputet dhe nuk mund të hyjë në asnjë lloje lidhjeje me një jo të krishterë: 1 - Zgjedhë e paarsyeshme (2 Kor. 6:14-15) 2 - Zgjedhë që ndikon te të tjerët (2 Kor. 6:16) 3 - Zgjedhë që është mosbindje ndaj Zotit (2 Kor. 6:17a) 4 - Zgjedhë që Ati ynë qiellor nuk e dëshiron (2 Kor. 6:17b-18) 5 - Zgjedhë që pengon shenjtërimin tonë (2 Kor. 7:1)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.