12 Shkurt 2017 Bashkësia Biblika 1 Gjonit 1:5-10

February 12, 2017

Tema: Personi dhe 2 praktikat e bashkësisë së vërtetë

 

Personi i bashkësisë së vërtetë - Karakteri i Perëndisë

 

Praktika e 1rë – Ecja në dritë

 

Praktika e 2të – Rrëfimi i mëkatëve

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva