Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

12 Shkurt 2017 Bashkësia Biblika 1 Gjonit 1:5-10


Tema: Personi dhe 2 praktikat e bashkësisë së vërtetë

Personi i bashkësisë së vërtetë - Karakteri i Perëndisë

Praktika e 1rë – Ecja në dritë

Praktika e 2të – Rrëfimi i mëkatëve


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.