Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

19 Shkurt 2017 Bashkësia Biblika Gjoni 11:1-44


1. Friendships focus on God’s glory / Miqësitë përqëndrohet në lavdinë e Perëndisë 2. Friendships are about helping people be a part of God’s plan / Miqësitë janë për të ndihmuar njerëzit të jenë pjesë e planit të Perëndisë. 3. Friendships have Sadness and Joy / Miqësitë kanë trishtim dhe gëzim


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.