Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

26 Shkurt 2016 Romakëve 9:14-18 A nuk është i padrejtë Perëndia që zgjedh të shpëtojë vetëm disa?


Mesazhi:Megjithëse ne mund të mos ta kuptojmë si Perëndia është absolutisht sovran dhe plotësisht i lirë të të tregojë mëshirë mbi ata që Ai tregon mëshirë dhe hedh poshtë të tjerët, Ai është i denjë për adhurimin dhe bindjen tonë të plotë ndaj Tij. Në vargjet 14 -18 dy të vërteta kryesore në lidhje me sovranitetin e Perëndisë. I. Perëndia është absolutisht sovran dhe plotësisht i lirë të tregojë mëshirë mbi ata që Ai do (9:15-16) II. Perëndia absolutisht sovran dhe plotësisht i lirë të hedhë poshtë ata që Ai do (9:17-18).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.