30 Prill 2017 Adhurimi i Përbashkët

April 30, 2017

 

“Ejani, të adhurojmë dhe të përkulemi, të gjunjëzohemi përpara Zotit që na ka bërë”. Psalmi 95:6

“Njeriu i kohëve moderne, adhuron punën e tij, punon tek loja e tij dhe luan tek adhurimi i tij”.

Adhurimi? 
… sepse është shkruar:"Adhuro Zotin, Perëndinë tënd, dhe shërbeji vetëm atij”. Mateu 4:10

Cili është thelbi i adhurimit?
Thelbi i Adhurimi është të pranuarit e lavdisë së Perëndisë, e cila është shpalosur në ne, në karakterin dhe në veprat e Tij dhe reagimi nga ana jonë ndaj Tij me nderim dhe respekt.

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.