Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

30 Prill 2017 Adhurimi i Përbashkët


“Ejani, të adhurojmë dhe të përkulemi, të gjunjëzohemi përpara Zotit që na ka bërë”. Psalmi 95:6 “Njeriu i kohëve moderne, adhuron punën e tij, punon tek loja e tij dhe luan tek adhurimi i tij”. Adhurimi? … sepse është shkruar:"Adhuro Zotin, Perëndinë tënd, dhe shërbeji vetëm atij”. Mateu 4:10 Cili është thelbi i adhurimit? Thelbi i Adhurimi është të pranuarit e lavdisë së Perëndisë, e cila është shpalosur në ne, në karakterin dhe në veprat e Tij dhe reagimi nga ana jonë ndaj Tij me nderim dhe respekt.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.