Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

14 Maj 2017 Romakëve 11:1-10 Qëllimet dhe planet e Perëndisë nuk dështojnë kurrë!


Mesazhi: Perëndia e mban gjithmonë Fjalën e Tij sepse në hirin e Tij Ai i shpëton të gjithë ata që Ai ka zgjedhur dhe mbi të tjerët që Zoti nuk i shpëton bie gjykimi i Tij i ngurtësimit të zemrave të tyre për shkak të mosbesimit të tyre. Le të shohim tre të vërteta të vërtetësisë së besnikërisë së Perëndisë ndaj Fjalës së Tij: I. Perëndia në hirin e Tij transformon edhe njeriun fetar më të ngurtësuar që neve nuk na shkon mendja fare (Romakëve 11:1-2a) II. Perëndia ka zgjedhur të shpëtojë një mbetje krejtësisht nga hiri i Tij (Romakëve 11:2b-6). III. Perëndia sjell gjykimin e Tij ngurtësues mbi të gjithë ata që refuzojnë shpëtimin me anë të Hirit të Tij (Romakëve 11:7-10).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.